Reference

Om Kaskisten Lannoite

Det relativt nya företaget Kaskisten Lannoite (grundades 2015) som ligger beläget i Kaskö hamn importerar konstgödsel från gödselexperter i Lettland. Ett effektivt utvecklingssamarbete görs varje vecka mellan de två parterna för bästa möjliga utveckling på marknaden.

Eftersom företaget är väldigt ungt har det ännu bara två personer som ansvarar för den finska marknaden – dock redan ett allt mer växande antal återförsäljare av sina produkter.

 

Situation & Behov

Som nya på marknaden krävs en hel del publicitet för att få upp möjliga kunders ögon för företagets produkter. För att ge kunderna så stor tillgång som möjligt till produktinformation blev det därför på tal om att skapa en webbsajt för främst information om produkterna, samt möjlighet till att kunna kolla upp alla återförsäljare i Finland av Kaskisten Lannoites produkter.

 

Projekt & Process

Det planerades upp om vad webbsajten skulle innehålla – med fokus på hur produkterna skulle visas samt återförsäljarna. Sidan skulle vara enkelt upplagd och användarvänlig med lätt navigering. Eftersom sajten inte skulle innehålla en webbshop, blev också designen simplare.

Kaskisten Lannoite stod själva för produktmaterialet för oss att implementera i layouten. Produkterna behövde en filtrering för att göra det enklare för kunder att hitta rätt typ och slag.

Förutom en webbsida skulle ett extranet tillämpas. Detta skulle vara för transportörerna till återförsäljarna att hålla koll på beställningsvarorna vid avhämtning. 

Needs & goal: 
  • Strukturerad produktinformation
  • Filtrerbar efter önskemål
  • Lätt navigering och användarvänlig
  • Extranet för hantering av återförsäljares leveranser
Client: 
Kaskisten Lannoite
Published: 
January, 2016
Services: 
Extranet
Webbsidor