Reference

Om Kraft Skidor

Kraft Skidor är föreningen som stakar fram på skidor i backar av snö på vintern, och under andra halvåret spenderar tiden med att träna inför nästa skid-säsong. Föreningen har 40 aktiva medlemmar i alla åldrar.

 

Situation och behov

För att hålla föreningen synlig har man sedan tidigare publicerat både bilder, resultat och kommande träningar/tävlingar på sin webbsida. Det som främst nu var ett behov var en ordentlig uppdatering av föreningens webblayout, samt ihopkopplande av ett flickr-konto för att kunna ladda upp och sortera bilder på ett bättre och effektivare sätt. 

 

 

Projekt, process och slutresultat

Sidan gjordes om från grunden och fick en nyare layout. Fokusen låg kring att bygga sidan responsiv, uppstrukturerad, enkel och stilren. Layouten gjordes stilrent blå för att frambringa det vintriga. Från att den gamla sidan mest bestått av text lyftes denna gång mer bilder fram för att frambringa en mer personlig och levande del. Bilder användes för att också ge en känsla av fart och glädje med hjälp av föreningens egna bilder.  

För att strukturera upp föreningens gamla bildgalleri, implementerades Flickrs fotogalleri för att göra det enklare att spara, uppdatera och sortera bilder. Resultatsidorna omstrukturerades en aning för att bli lättare att hantera. 

Needs & goal: 
  • Stilren & uppstrukturerad
  • Bildgalleri
  • Personlighet
     
Client: 
IF Kraft Skidor
Published: 
January, 2016
Services: 
Webbsidor