Reference

Om Autoinspect Närpes

Autoinspect Närpes är en bilbesiktningsstation belägen i Närpes som hållit på sedan 1998. De satsar på att erbjuda sina kunder den nödvändiga, sakkunniga och trevliga servicen man behöver för att fortsätta köra sin bil. 

 

Situation och behov

Autoinspect hade tidigare en väldigt enkel sida, som dessutom började bli till åren. De kände att det vore dags med att uppdatera sidan för att återspegla firman bättre. Att kunna hålla fram lite mer  information och priser om sina tjänster var också en orsak till att de såg ett behov i att uppdatera sidan. Samt fanns en önskan om att man kunde skicka ut besiktningspåminnelser via mail för att påminna kunder om när deras bilar ska besiktas. 

 

 

Projekt & process

Kundens önskningar emottogs och vi strukturerade upp ett första utkast av hur man kunde bygga upp sidan. Några korrigeringar gjordes och vi drog ut till dem för att fotografera besiktningsstationen för att få autentiska bilder till hemsidan. De satte ihop texter för vad som skulle stå på hemsidan, och detta sattes sedan in på sidan. I efterhand sattes också in möjligheten att direktkontakta personalen via en pop-up ruta på sidan. 

Needs & goal: 
  • En webbsida som speglar företaget
  • Vektoriserad logo
  • Fotografering
Client: 
Autoinspect
Published: 
January, 2017
Services: 
Bilder och innehåll
Grafisk profil / logo
Webbsidor