Reference

Om Stickdax

Stickdax, eller mera känt som Närpes Handarbetsaffär har sedan 1966 erbjudit sina kunder handarbetsmaterial - stick och virk-material, men också symaterial. Affären är idylliskt placerad strax intill Nybron i Närpes. 

 

Situation och behov

Närpes Handarbetssaffär hade tidigare en webbsida med en inbakad webbshop. Sidan började dock bli till åren och behövde en renovering för att kunna bli responsiv. Under senaste tiden hade de också börjat fundera på ett nytt namn till affären. Helt enkelt något som var kortare och inte lika långt som "Närpes Handarbetsaffär". 

 

 

Projekt & process

Det bollades mellan flertalet namn och till sist kom de fram till "Stickdax". Några logo-versioner designades av oss, och de hittade till sist en version som de gillade. Vi planerade upp webbsidans struktur och hur vi på ett användarvänligt och stilrent sätt kunde rada upp produkterna.  Produkterna önskades få mer detaljerad indelning; efter färg, storlek och typ. Dessutom gjorde vi så att man kunde kryssa i vilka tvättinstruktioner som skulle stå under olika produkter. 
Produkterna radades upp efter olika garnsorter osv. 
 

Needs & goal: 
  • Responsiv och moderniserad webbsida
  • Nytt namn och logodesign
  • Detaljerad webbshopp
Client: 
Stickdax
Published: 
March, 2016
Services: 
Design
Grafisk profil / logo
Webbsidor