Reference

Om Hopsis

Hopsis är ett familjeföretag beläget i Vasa som erbjuder barn en roligare möjlighet till att röra på sig. De har ett 10-tal olika hoppborgar, uppblåsbara sumodräkter i alla storlekar och en spektakulär bungy-trampolin som blivit väldigt populär över de senaste åren. Hopsis ordnar tillställningar där de sätter upp ett lekland för en dag, eller också blir inhyrda på olika event. Hoppborgarna kan också hyras in till t.ex barnkalas eller liknande tillställningar om man så önskar. De samarbetar ofta med Hem och skola-föreningar och ungdomsföreningar för att sätta ihop en aktiv och rolig dag för barn. 

 

Situation och behov

Hopsis som är ett relativt nytt företag  som behövde mer publicitet och synlighet. Därmed främst någonstans att hänvisa kunderna då de önskar att få mer information om de olika hoppborgarna som finns tillgängliga, samt vilka tjänster som erbjuds. 

 

Projekt

Projektet blev att sätta ihop en färgglad och enkel-navigerad sida som speglar Hopsis som företag. Färgerna plockades från Hopsis logo och sattes in i de olika elementen på sidan. Även facebook implementerades på startsidan för att koppla ihop det sociala med sidan. 

 

 

Needs & goal: 

 

  • Webbsida som speglar företaget
  • Mobilvänlig och lättnavigerad
  • Facebook-implementering
Client: 
Hopsis
Published: 
October, 2017
Services: 
Webbsidor