Reference

Om Fagerö Folkpark

Fagerö Folkpark är som namnet säger en folkpark som främst sommartid ordnar tillställningar som sommardanser och andra typer av evenemang. Förutom att Fagerö folkpark fungerar som dans-ställe finns här även en restaurang som håller öppet under sommarhalvåret. Däremellan kan man boka in sig på restaurangen för att hålla olika evenemang och fester. I folkparken finns även en badstrand, volleyboll-plan och minigolf. 

 

Behov och situation

Först och främst var det en uppfräschning av hemsidan som behövdes. Responsivitet och mobilvänlighet, samt bättre introduktion till folkparken - främst i form av bilder önskades, då den tidigare sidan bestått till stor del av endast text. Sociala kanaler önskades implementeras. Samt ett smart sätt att lyfta fram viktiga delar av folkparken - t.ex restaurangen och aktualiteter. 

 

 

Projekt och process

Webbsidan fick en total-renovering, med mycket fokus på att direkt ge en känsla av Fagerö - därmed sattes det till en stor fullscreen bild som "intro". Strax under introbilden lyfts de viktigaste punkterna i folkparken upp; lite fler bilder - för att introducera folkparken, aktualiteter, facebook-feed, restaurangens öppettider, instagram osv.  Från menyn hittar man mer om restaurangen, evenemangen och aktualiteter, som byggts upp på lämpligaste sätt för den informations-sökande. 

 

Needs & goal: 
  • Responsiv och mobilanpassad
  • Modernisering
  • Mera bilder
  • Implementering av sociala medier
  • Smart uppstrukturering

 

Client: 
Fagerö Folkpark
Published: 
January, 2016
Services: 
Design
Webbsidor