Reference

Om Plasma Steel

Plasma Steel jobbar med metall och erbjuder främst sina kunder fiberlaserskärning, 2D/3D laserskärning, finstråleplasmaskärning, kantpress och svetsvning. Med specialicering som underleverantör inom metallbranschen är dess huvudsakliga mål är att skära olika komponenter åt sina kunder, men även bearbeta delarna så färdiga som möjligt efter kundens önskemål. 

 

Situation och behov

Det främsta behovet var att göra sidan modernare och mobilanpassad för att hänga med i googles uppgraderingar kring sökmotorer gällande mobil och surfplattor. Företaget hade också ganska nyligen uppgraderat sig med en ny laser-maskin och behövde därmed också hålla fram denna på sin sida med nya bilder från sina arbetsutrymmen. 

 

 

Projekt och process

Eftersom sidan önskades vara enkel att hantera och inte innehålla några större mängder av information, valde vi att sätta upp den med wordpress, som är enkelt för kunden att hantera och redigera. Vi åkte också ut till företaget för att fotografera arbetsutrymmet och de olika maskinerna som används. En del referenser fotograferades också. 

Needs & goal: 
  • Modernare webbsida
  • Nya bilder till sidan
  • Responsiv & mobilanpassad
Client: 
Plasma Steel
Published: 
May, 2017
Services: 
Bilder och innehåll
Webbsidor