Ohjelmistokehitys ja räätälöidyt IT-ratkaisut yrityksille ja kunnille

Olemme erikoistuneet räätälöityjen ohjelmistoratkaisujen luomiseen sekä yrityksille, että kunnille. Asiantuntemuksemme ulottuu mm. mobiilisovelluksiin, ekstranet-ratkaisuihin, ajanvaraus-ja projektinhallintajärjestelmiin, jotka monissa tapauksissa on integroitu talous-, logistiikka- ja maksujärjestelmiin. Sitoudumme vahvasti innovaatioihimme ja toimitamme
ohjelmistoja, jotka vievät digitaalista muutosta eteenpäin.

Webbappar

Verkkosovellukset (PWA)

Pool Digital on erikoistunut niin sanottujen web-pohjaisten sovellusten (PWA) kehittämiseen. Yhdistämällä verkko- ja mobiilisovelluksia. PWA:t tarjoavat välittömän pääsyn selaimien kautta, mikä eliminoi lataukset. Olitpa sitten kuntosaliyrittäjä tai miehittämättömän kaupan omistaja, virtaviivaistamme vuorovaikutustanne asiakkaidenne kanssa. PWA:mme mukautuvat useisiin erilaisiin tarpeisiin. Nopea lataus, offline-toiminnallisuus ja responsiivinen suunnittleu ovat esimerkkejä tärkeimmistä ominaisuuksista.

Mobilappar

Mobiilisovellukset yrityksille ja kunnille

Ymmärrämme ainutlaatuiset tarpeesi. Sovelluksemme on suunniteltu huolellisesti sopimaan saumattomasti tavoitteidesi kanssa. Olipa kyseessä sitten käyttökokemusten parantaminen, prosessien virtaviivaistaminen tai yhteisöjen yhdistäminen. Mobiilisovelluksemme tarjoavat kokonaisvaltaisia ratkaisuja ja integroituvat saumattomasti erilaisiin järjestelmiin, kuten rahoitus-, logistiikka- ja maksujärjestelmiin. Tämä kokonaisvaltainen lähestymistapa vie
digitaalista muutostanne eteenpäin.

Integrering

Integraatiot

Autamme yrityksiä ja kuntia erilaisissa ohjelmistointegraatioissa. Portfoliomme koostuu yhteistyöstä mm. alan markkinajohtajien kanssa, kuten Vitec Futursoft, joka on auto- ja koneteollisuuden IT-ratkaisujen edelläkävijä. Meillä on myös syvää osaamista esimerkiksi pilvi-integraatioista, ERP-integraatioista ja logistiikan integraatioista, joissa integroimme erilaisia järjestelmiä yritysten tehokkuuden lisäämiseksi.

Planering & design

Suunnittelu ja toteutus

Karttaosaamisemme varmistaa projektin, kontekstin ja suunnan. Yhdessä UX-suunnittelun, palvelusuunnittelun ja muiden kanssa valikoimamme takaa toimivuuden, käyttäjäkeskeisyyden ja tehokkuuden. Huolellinen kartoitus varmistaa projektin sujuvan toteutuksen ja luo pohjan onnistuneelle ohjelmistokehitykselle.

Meillä yrityksesi voi käyttää myös Business Finlandin innovaatioseteliä mm. tulevien kehityshankkeiden kartoitus.

On aika tehdä jotain hyödyllistä!