Mjukvaruutveckling och skräddarsydda it-lösningar för företag och kommuner

Vi är specialiserade på att skapa skräddarsydda mjukvarulösningar för både företag och kommuner. Vår expertis sträcker sig över utveckling av b.la. mobilappar, extranät, tidsbokning- och projektledningssystem, som i många fall integreras med ekonomi-, logistisk- och betalningssystem. Med ett starkt engagemang för innovation levererar vi mjukvara som driver digital transformation framåt.

Webbappar

Webbappar (PWA)

Pool Digital är specialiserade på utveckling av s.k webbaserade appar (PWA). Genom att kombinera webb- och mobilapplikationer erbjuder PWAs omedelbar åtkomst via webbläsare, vilket eliminerar nedladdningar. Oavsett om du är ett gym som förbättrar träningsupplevelsen eller en obemannad butik som förenklar direkthandeln, anpassar våra PWAs sig till olika behov. 

Mobilappar

Mobilappar

Vi förstår dina unika behov. Våra appar är noggrant designade för att perfekt anpassa sig till dina mål, vare sig det handlar om att förbättra användarupplevelser, effektivisera processer eller koppla samman samhällen. Våra mobilappar erbjuder heltäckande lösningar och integreras sömlöst med olika system som ekonomi, logistik och betalning. Denna holistiska strategi driver din digitala transformation framåt.

Integrering

Integreringar

Vi hjälper företag och kommuner med mängd olika mjukvaruintegrationer. Vår portfölj består av samarbeten med t.ex. branschledare som Vitec FuturSoft, en pionjär inom IT-lösningar för fordons- och maskinindustrin. Vi har även stor kompetens inom områden som molnintegration, ERP-integration och logistikintegration, där vi integrerar olika system för att öka effektiviteten hos företag.

Planering & design

Planering och design

Med stor kunskap och erfarenhet av kartläggning och planering av olika lösningar kan vi säkerställa att projektets mål och vision uppnås. Detta i kombination med en korrekt produkt och UX-design skapas förutsättningar för en lyckad lansering mot tilltänkt marknad och användare ,oavsett om tjänsten är för allmänt eller internt bruk.

Hos oss kan ditt företag även utnyttja Business Finlands innovationssedel på 6000 € för t.ex. kartläggning och pilotering av framtida utvecklingsprojekt.

Dags att skapa något nyttigt!