Referenssi

referens carpetdiem

Tietoja CarpetDiem.fi:stä

CarpetDiem.fi on hiljattain avattu myymälä, jossa on ainutlaatuinen valikoima mittojen mukaan valmistettuja mattoja. Trendikkäät matot ovat korkealaatuisia ja niistä löytyy muunnelmia sekä sisä- että ulkokäyttöön. CarpetDiem.fi:n takana on Närpes Golv, joka on yli 40 vuoden ajan myynyt ja asentanut lattiamateriaaleja, tapetteja, maaleja ja muita pintamateriaaleja niin koteihin kuin yrityksille.
 

Tilanne ja tarpeet

Närpes Golv, jolla on vankka kokemus sisustusalalta, näki tarpeen mittojen mukaan valmistettaville matoille. Haettiin helppokäyttöistä, käyttäjäystävällisyyteen keskittyvää verkkokauppaa. CarpetDiem.fi:ssä asioinnin tulee olla helppoa ja nopeaa sekä juuri oikeanpituisten mattojen saaminen. Syntyi idea luoda verkkokauppa, jossa tilaus tapahtuu kolmessa fiksussa vaiheessa, valitse ensin haluamasi pituus, sitten matto ja sitten klikkaa tilauksen kotiin.


 

Projeki

Koska CarpetDiem.fi oli tarkoitus rakentaa alusta asti, aloitimme miettimällä itse brändiä ja sen visiota yhdessä Närpes Golvin kanssa. Närpes golv kertoi, että heidän visionsa CarpetDiem.fi:stä on verkkokauppa, josta voi nopeasti ja helposti tilata mattoja mittojen mukaan. Vision pohjalta suunnittelimme palvelun päätoiminnot ja suunnittelimme yhdessä logon.

Rakensimme palvelun suosittuun julkaisutyökaluun Drupaliin, joka on integroitu Klarna online -palveluun sujuvan ja turvallisen tilaus- ja laskutusprosessin takaamiseksi. Klarna onlinen ansiosta Närpes Golvin ei tarvitse huolehtia laskutuksesta ja palaavien asiakkaiden tarvitsee vain syöttää puhelinnumeronsa uusia ostoksia varten.

Pystyimme julkaisemaan CarpetDiem.fi:n sovitussa ajassa. Tuloksena oli ainutlaatuinen verkkokauppa markkinoilla. Asiakkaille nopea ja helppo palvelu oikean pituisten mattojen saamiseen. Närpes-lattioihin joustava mattomyyntityökalu, jossa voi helposti vaihtaa valikoimaa ja hallita tilauksia.

carpetdiem

 

 

 

Tarpeet & Tavoitteet: 
  • Helppo ja nopea tehdä ostoksia
  • Sujuva tilausten käsittely
  • Helppo huoltaa
  • Selkeä tuotteiden esittely
  • Yksinkertainen ja tyylikäs muotoilu
Asiakas: 
CarpetDiem.fi
Palvelut: 
Kuvat ja sisältö
Verkkokauppa
Graafinen profiili / logo
Verkkosivut