Reference

referens carpetdiem

Om CarpetDiem.fi

CarpetDiem.fi är en nyöppnad butik med ett unikt sortiment av måttbeställda gångmattor. De trendiga mattorna är av hög kvalitet och det finns varianter för både inomhus- och utomhusbruk. Bakom CarpetDiem.fi står Närpes Golv, som i över 40 års tid har sålt och monterat golvmaterial, tapeter, färger och övrigt ytmaterial till såväl hem som företag.

Situation och behov

Med en gedigen erfarenhet av inredningsbranschen, såg Närpes Golv ett behov av måttbeställda gångmattor. En lätthanterlig nätbutik med fokus på användarvänlighet efterfrågades. På CarpetDiem.fi ska det vara enkelt och gå snabbt att handla, samt att få hem mattor med precis rätt längd. En idé tog form om att skapa en nätbutik där ordern sker i tre smarta steg, först väljer man önskad längd, sedan matta och så klickar man hem beställningen.

Projekt

Eftersom att CarpetDiem.fi skulle byggas upp från grunden, började vi med att fundera på själva varumärket och dess vision tillsammans med Närpes Golv. Närpes golv berättade att visionen man har för CarpetDiem.fi, är en nätbutik där man snabbt och enkelt kan måttbeställa mattor. Utgående från visionen planerade vi tjänstens huvudfunktioner samt gemensamt utformade en logo.
Vi byggde tjänsten i det populära publiceringsverktyget Drupal, integrerat med Klarna online för en smidig och säker process för beställning och fakturering. Tack vare Klarna online behöver Närpes Golv inte bekymra sig över faktureringen och återkommande kunder behöver bara fylla i sitt telefonnummer vid nya inköp.
Inom utsatt tid kunde vi publicera CarpetDiem.fi. Resultatet blev en unik nätbutik på marknaden. En snabb och enkel tjänst för kunder att få hem mattor med rätt längd. För Närpes golv ett smidigt verktyg för försäljning av mattor, där de lätt kan ändra sortiment och hantera beställningar.

carpetdiem

 

 

 

Needs & goal: 
  • Enkelt och snabbt att handla
  • Smidig hantering av beställningar
  • Lätt att underhålla
  • Tydlig presentation av produkterna
  • Enkel och stilren utformning
Client: 
CarpetDiem.fi
Services: 
Bilder och innehåll
E-handel
Graafisk profil / logo
Webbsidor