Referenssi

Tietoa CitybrasseriestaOm Citybrasserie

Citybrasserie on uudempi lounas- ja catering-ravintola, joka tarjoaa asiakkaille hyvää ruokaa lounaaksi viihtyisässä ympäristössä Närpiön keskustassa. Lounasravintola tunnetaan monipuolisista lämpimistä ruoistaan ja salaateistaan sekä siitä, että he antavat asiakkailleen mahdollisuuden valita itse salaattinsa salaattibaarista.

 

 

Tilanne ja tarpeet

Citybrasserie halusi verkkosivut, jotka sopivat ravintolan tyyliin ja ympäristöön sekä tarjoavat asiakkaille päivityksiä siitä, mitä viikoittain lounasaikaan tarjotaan. Sivulla korostettaisiin myös tärkeimmät tiedot; korosta catering-palvelua, sunnuntailounaita, päivällislaatikoita, ajankohtaisia asioita ja yhteystietoja.

 

Projekti

Prosessi alkoi pienellä sukeltamisella layout-viidakkoon saadaksesi käsityksen uusimmasta layoutista ja layout-polusta ravintoloiden ja cateringin ympärillä. Joitakin työkonsepteja käytettiin inspiraationa. Elementit, jotka haluttiin
sisällyttää verkkosivuille, poimittiin jäsennellysti ensimmäiseen luonnokseen Photoshopissa. Tehtiin yhden sivun asettelu; eli verkkosivusto, jossa periaatteessa kaikki on esitetty aloitussivulla yksittäisten sivujen sijaan. Ideoita leijuttiin ulkoasun muunnelmien ja ratkaisujen ympärille, miten viikoittainen lounasaikataulu toimisi. Viikoittainen lounasaikataulu toteutettiin visitnarpes.fi:n kautta, joten aikataulu näkyy myös siellä. Logon värit toteutettiin ulkoasun ulkoasussa. Taitto esiteltiin asiakkaalle, tehtiin pieniä muutoksia ja layout hienosäädettiin. Sivulle poimittiin oikea sisältö ja kuvamateriaali. Sivu julkaistiin.

 

Tulokset

Citybrasserie sai vastaavan verkkosivuston, joka kuvastaa yrityksen identiteettiä ja korostaa sen palvelua informatiivisella ja kutsuvalla tavalla. Sivustosta tuli yksinkertainen ja käyttäjäystävällinen, jotta kaikki voivat helposti navigoida sivustolla. Sivu on tietysti mobiiliystävällinen.

 

Tarpeet & Tavoitteet: 
  • Heijastaa yrityksen tyyliä ja ympäristöä
  • Käyttäjäystävällisyys
  • Helppo navigointi
  • Responsiivisuus
  • Valitse ravintolan palvelut
Asiakas: 
Citybrasserie
Palvelut: 
Design
Verkkosivut