Reference

Om Citybrasserie

Citybrasserie är en nyare lunch- och cateringrestaurang som erbjuder kunderna att luncha god mat i en trivsam miljö i centrum av Närpes. Lunchrestaurangen är känd för sin variation på varmrätter och sallader, samt att de ger möjligheten till sina kunder att välja ihop en egen sallad från salladsbaren. 

 

 

Situation och behov

Citybrasserie ville ha en webbsida som skulle matcha restaurangens stil och miljö, samt erbjuda kunderna uppdateranden om vad som serveras veckovis under lunchtiderna. På sidan skulle också den viktigaste informationen framhävas; lyfta fram catering-servicen, söndagsluncherna, middagsboxerna, aktualiteter, samt kontaktuppgifter.

 

Projekt och process

Processen började med en liten djupdykning i layoutdjungeln för att få en inblick på det senaste i upplägg och layoutväg kring restaurang och catering. Några fungerande koncept fick fungera som inspiration. Elementen som önskades finnas med på webbsidan plockades in strukturerat i ett första utkast i photoshop. En one-page-layout gjordes; dvs en webbsida där allt i princip finns upplagtpå startsidan istället för enskilda sidor. Idéer bollades kring variationer av upplägget och lösningar kring hur vecko-lunch-schemat skulle fungera. Veckolunch-schemat implementerades med visitnarpes.fi, så att schemat även dyker upp där. Logons färger implementerades i layoutens utseende. Layouten visades för kunden, små ändringar gjordes och layouten finputsades. Korrekt innehåll och bildmaterial plockades in på sidan. Sidan publicerades.

 

Resultat

Citybrasserie fick en matchande webbsida för att spegla företaget identitet och plocka fram dess service på ett informativt och inbjudande sätt. Sidan blev enkel och användarvänlig för alla att enkelt ta sig runt på sidan. Sidan gjorder naturligtvis mobil-anpassad. 

 

Needs & goal: 
  • Spegla företagets stil och miljö
  • Användarvänligt

  • Lätt navigering

  • Responsiv 

  • Plocka fram restaurangens tjänster 

Client: 
Citybrasserie
Services: 
Design
Webbsidor