Referenssi

granlidenstra

Tietoja Granlidens Trä:stä

Granlidens Trä on moderni yritys, joka uskaltaa panostaa voimakkaasti perinteiseen toimialaan. Vuoden 2006 alusta lähtien yritys on laajentanut toimintaansa voimakkaasti. He aloittivat vain yhdestä sahasta, mutta laajenivat pian höylällä ja laajalla tuotevalikoimalla. Viime aikoina valikoima on kasvanut entisestään ja on rakennettu suuri varasto, josta asiakkaat voivat ajaa läpi ja noutaa tavarat nopeasti ja helposti itse. Granlidens Trästä löydät suurimman osan rakentamiseen tarvittavista tarvikkeista. Kaikkea vakiopuusta ainutlaatuisiin mittoihin ja muotoihin, peltikattoihin ja puukuitueristeisiin.
 

Tilanne ja tarpeet

Liiketoiminnan kehittämisen yhteydessä haluttiin myös uudistaa verkkonäkyvyyttä. Verkkosivun tekstit ja kuvat alkoivat vanhentua ja uusia palveluita syntyä. Haettiin yhtenäistä yritystä kuvaavaa brändiä sekä visuaalisesti puhuvaa sivua lyhyillä ja informatiivisilla teksteillä.
 

Projekti

Aloitimme keskustelemalla ideoista Granlidens Trän kanssa ja analysoimalla vanhaa verkkosivustoa. Logosta ja graafisesta profiilista suunniteltiin erilaisia muunnelmia. Lisäksi uusien verkkosivujen rakennetta kehitettiin yhdessä Granlidens Trän kanssa vastaamaan yhtiön toiveita verkkosivujen toiminnoista. Liiketoiminnasta tuotettiin uutta sisältöä teksteinä ja kuvina, jotka kertoivat, kuka Granlidens Trä on ja liiketoiminnan ainutlaatuisuus. Sivuston teksti- ja kuvasisältö on luotu asiakkaiden usein kysyttyjä kysymyksiä, kävijätilastoja ja hakukoneoptimointia ajatellen. Lopputuloksena oli toimiva kokonaisuus uudistetulla logolla ja hyvin harkitulla verkkonäkyvyydellä, jossa kaikki tieto on helposti saatavilla.

 

Tarpeet & Tavoitteet: 
  • Luo yhtenäinen kuva yrityksen imagosta
  • Kehitä uusi logo ja graafinen profiili
  • Tulostusmateriaalien suunnittelu (kirjekuoret, mainospohjat jne.)
  • Uusi verkkosivu
  • Uusien tekstien ja valokuvien tuottaminen
Asiakas: 
Granlidens Trä
Palvelut: 
Kuvat ja sisältö
Design
Graafinen profiili / logo
Verkkosivut