Referenssi

Tietoja Maxilaserista

Närpiössä sijaitseva Maxilaser-yritys tekee metallitöitä reunapuristus-, laserleikkaus- ja peltileikkauksen muodossa. Yritys toimii pääasiassa osana suurempia tuotantoja, joihin sisältyy metallityöt.

 

Tilanne ja tarpeet

Yrityksellä oli jo aiemmin uudistamista kaipaava verkkosivu. Maxilaser vain toivoi hieman nykyaikaisempaa näkyvyyttä ja sitä, että he jotenkin halusivat tehdä niistä tiedosta hieman helpompaa. Vain vähän enemmän mainontaa ja kuvaa.
 

Projekti

Saadaksemme oikean kuvan yrityksestä menimme heidän luokseen keräämään materiaalia tekstin ja kuvien muodossa. Kuvasimme heidät paikan päällä heidän työympäristössään ja kävimme läpi mitä he halusivat. Teimme yhteistyössä muutamia versioita siitä, miltä heidän mielestään logon pitäisi näyttää, ja muokkasimme tätä digitaalisesti muutamissa muunnelmissa, jotta he voivat valita. Sivusto tehtiin Drupalilla ja ulkoasun oli vastattava logoa. Tärkeintä oli tuoda esille yrityksen palvelut ja antaa kuva siitä, mitä yritys tekee ja missä ne sijaitsevat. Instagram otettiin käyttöön tuomaan sivulle eloa heidän tekemällään työllä. Työntekijät valokuvattiin ja liitettiin sivulle luomaan hieman enemmän persoonallisuutta ja antamaan yritykselle kasvoja.

 

Tarpeet & Tavoitteet: 
  • Luo yritykselle kuva
  • Responsiivinen nettisivu
  • Tietoja ja kuvia
Asiakas: 
Maxilaser
Palvelut: 
Kuvat ja sisältö
Graafinen profiili / logo
Verkkosivut