Reference

Om Maxilaser

Företaget Maxilaser - stationerade i Närpes - utför metallarbete i form av kantpressning, laserskärning och klippande av plåt. Företaget arbetar främst som en del av större produktioner där metallarbete ingår. 

 

Situation och behov

Företaget hade sedan tidigare en webbsida som var i behov av en modernisering. Maxilaser önskade sig helt enkelt en lite mera modern synlighet, samt att de på något sätt ville göra information om dem lite mera tillgängligt. Helt enkelt lite mera reklam och en image. 
 

Projekt och process

För att få till rätt image av företaget åkte vi ut till dem för att samla lite material i form av text och foto. Vi fotograferade dem på stället i deras jobb-miljö, samt gick igenom vad de önskat sig. Vi samarbetade fram några versioner av hur de tänkt sig att logon skulle se ut, och denna redigerade vi fram i digital form i några varianter för dem att sedan välja ut. Webbsida sattes upp med hjälp av Drupal och layouten fick gå i samma toner som logon. Huvudsaken var att lyfta fram företagets tjänster och ge en bild av vad företaget sysslar med, samt var de befinner sig. Instagram implementerades för att skapa lite liv i sidan med arbete som de gör. De anställda fotograferades och sattes in på sidan, för att skapa lite mer personlighet och ge ansikten för företaget. 

 

Needs & goal: 
  • Skapa en image för företaget
  • Responsiv webbsida
  • Information och bilder
Client: 
Maxilaser
Services: 
Bilder och innehåll
Graafisk profil / logo
Webbsidor