Referenssi

Tietoja Närkosta

Närko on yksi Pohjoismaiden johtavista perävaunujen ja päällirakenteiden valmistajista. Yritys on perustettu jo 50-luvulla, mutta pitkästä kokemuksesta ja onnistuneesta konseptista huolimatta he pyrkivät jatkuvasti kehittymään entistä paremmaksi. Tuotteiden ja palveluiden luotettavuus, innovaatiot, turvallisuus, laatu ja toimivuus ovat tunnussanoja, joihin pyritään. Olemme Närkossa vakuuttuneita siitä, että kuuntelemalla asiakkaan tarpeita ja rakentamalla niiden ympärille tehokkaita ratkaisuja luomme win-win-tilanteen kaikille osapuolille.
 

Tilanne ja tarpeet

Olemme vuosien varrella toimittaneet Närko-konsernille useita erilaisia järjestelmiä verkkonäkyvyydestä intranetiin ja varaosamarkkinoiden myyntikanaviin. Palvelut on integroitu mm. pakkauslinjat ja rahoitusjärjestelmät. Olemme äskettäin päivittäneet Närkon verkkonäkyvyyttä uusilla verkkosivuilla jokaiseen Närkon toimintamaahan sekä kansainvälisellä kokonaissivulla. Vanha verkkosivusto oli vanhentumassa ja he halusivat paremmin heijastaa yrityksen innovatiivista henkeä verkossa.
 

Projekti

Uuden verkkosivun pohjana on olemassa oleva Närkolle kehitetty graafinen profiili. Yhdessä suunniteltiin kaikkien Närkon verkkosivujen rakenne ja tiedon yhteensovittaminen, jotta saavutettaisiin mahdollisimman tehokas työskentelytapa tulevaa ylläpitoa varten. Verkkosivujen hallinta suunniteltiin siten, että sivujen kokonaistietoa hallitaan pääkonttorin kautta, kun taas maakohtaiset tiedot ylläpidetään kunkin maan omalla sivulla ja päivitetään automaattisesti muiden maiden verkkosivuille.
 
Tuottamalla sisältöä tällä tavalla syntyy selkeät vastuut ja työnkulut ja kaikilla verkkosivuilla on aina oikeat tiedot. Projektin tuloksena syntyi Närkon tyylin mukaisesti raikas ja selkeä nettisivu, jonka tulee palvella nykyisiä ja tulevia asiakkaita vielä hyvin pitkään.

 

Tarpeet & Tavoitteet: 
  • Luo yhtenäinen kuva yrityksen imagosta
  • Uusi verkkosivu eri maiden alasivuilla
  • Tuottaa uusia tekstejä ja valokuvia
Asiakas: 
Närko
Palvelut: 
Kuvat ja sisältö
Verkkokauppa
Verkkosivut