Reference

Om Närko

Närko är en av Nordens ledande tillverkare av släpvagnsfordon och påbyggnader. Företaget grundades redan på 50-talet, trots lång erfarenhet och framgångsrikt koncept strävar man ständigt efter att bli ännu bättre. Produkt- och servicepålitlighet, innovation, säkerhet, kvalitet och funktion är ledord som man arbetar efter. På Närko är man övertygad om att genom att lyssna på kundens behov och bygga effektiva lösningar kring dessa, skapar man en win-win situation för alla parter. 
 

Situation och behov

Till Närkokoncernen har vi genom åren levererat flera olika system, allt från webbnärvaro till intranät och säljkanaler för reservdelsmarknaden. Tjänsterna har integrerats med bl.a. packlinjer och ekonomisystem. Nyligen har vi uppdaterat Närkos webbnärvaro med en helt ny webbsida för var och ett av länderna som Närko är verksam i, samt en övergripande internationell sida. Den gamla webbplatsen började bli föråldrad och man ville bättre spegla företagets innovativa anda utåt på webben.
 

Projekt

Som underlag för den nya webbplatsen används en befintlig grafisk profil som tagits fram till Närko. Tillsammans utformades strukturen och hur informationen ska sitta ihop mellan alla Närkos webbsidor, för att nå ett så effektivt arbetssätt som möjligt för framtida underhåll. Hanteringen av webbsidorna planerades så att den övergripande informationen på webbsidorna sköts via huvudkontoret, medan landsspecifik data underhålls via varje lands enskilda sida och uppdateras automatiskt på de övriga ländernas webbsidor.
 
Genom att producera innehåll på detta sätt skapas tydliga ansvarsområden och arbetsflöden och alla webbplatser har alltid rätt information. Resultatet av projektet blev i enlighet med Närkos stil en fräsch och överskådlig webbplats som på ett bra sätt ska betjäna nuvarande och kommande kunder en lång tid framöver.

 

Needs & goal: 
  • Skapa en enhetlig bild av företagets image
  • Förnya webbsidan med undersidor för olika länder
  • Producera nya texter och foton
Client: 
Närko
Services: 
Bilder och innehåll
E-handel
Webbsidor