Referenssi

Tietoja Närpiön Kaukolämmöstä

Närpiön Kaukolämpö on osakeyhtiö, joka vuonna 2006 investoi kaukolämpölaitoksen perustamiseen Närpiöön. Aluksi rakennettiin lämpökeskus ja myöhemmin uusi asiakasmäärän kasvun ansiosta - niiden, jotka halusivat liittyä verkkoon. Erityisesti uudemmat kerrostalot ja liiketilat halusivat liittyä lämpöverkkoon. Tämän päivän tilanteessa on laskettu, että kokonaispituutta on n. 22 km maalämpöverkkoon kuuluvia putkia. Kiinnostus kaukolämpöä kohtaan on kasvanut tasaisesti ja mitä enemmän kiinteistöjä ja kiinteistönomistajia rakentaa taloja, sitä enemmän kytkeytyy lämpöverkkoon.

 

Tilanne ja tarpeet 

Lämpökeskuksella oli aiemmin kotisivut, mutta ulkoasu oli hieman vanhentunut ja tiedot vaativat päivitystä. Sivuston haluttiin ennen kaikkea olla mobiiliystävällinen, ja sen ulkoasua ja rakennetta on modernisoitu. Lisäksi haluttiin jotenkin saada nettisivuille kaavioita lämmön käytöstä ja hinnoista, jotta kiinnostuneet voisivat vertailla vuodesta toiseen.

 

Projekti

Ensinnäkin teimme tutkimusta siitä, mitä kaukolämpölaitoksessa voisi olla tärkeää korostaa. Rakennettiin layout ja sijoitettiin elementtejä. Saadakseen päivitetyn kuvan yrityksestämme valokuvaajamme meni kuvaamaan yritykselle kuvia. Sitten lähinnä lämpökeskus ja lämpöverkkoon liitetyt talot/tilat. Närpiön kaukolämmön omasta kuva-arkistosta valittiin vuodesta toiseen kuvia lisättäväksi uudelle sivulle kuvagalleriaan. Uudesta sivustosta tehtiin responsiivinen, isommat kuvat ja yleisesti leveämpi sivu verrattuna vanhaan sivustoon. Menulinkit luokiteltiin kohdistamaan asiakkaalle oikeat faktat. Perustettiin myös tilastosivu, jonne sijoitimme Googlen omilla kaavioilla tehtyjä kaavioita. Nämä mukautettiin lämpölaitoksen omiin hintatasoihin ja lämpötilastoihin.

 

Tarpeet & Tavoitteet: 
  • Responsiivinen ja nykyaikaisempi sivusto
  • Tilastot graafisessa muodossa
  • Päivitetty sisältö
  • Parempi "kuva"
Asiakas: 
Närpiön Kaukolämpö
Palvelut: 
Kuvat ja sisältö
Verkkosivut