Referenssi

Tietoa Närpiön koulumusiikkiorkesterista

Närpiön Koulumusiikkikerho on nuorten muusikoiden, drillityttöjen ja kaikkien valmentajiensa aktiivinen yhdistys kapellimestari Anders Teirin johdolla. Koulumusiikkiyhtye panostaa muusikoiden ja drillityttöjen kouluttamiseen esiintymään sitten erilaisissa tapahtumissa ja esityksissä - mikä paitsi piristää nuorten kasvatusta tapahtumarikkailla esityksillä ja matkoilla, myös tarjoaa yleisölle ja katsojille miellyttäviä musiikkielämyksiä.

 

Tilanne ja tarpeet

Yhdistyksellä on aiemmin ollut vanhat nettisivut, jotka ovat ajan mittaan vanhentuneet, kuten vanhemmat nettisivutkin vanhenevat. Vanha sivusto oli pääosin tekstipohjainen ja tarvitsi siksi päivitystä tyyliin ja ulkoasuun sekä lisää kuvien toteutusta. Päivitys vain tehdäkseen sivusta mielenkiintoisen tämän päivän internetkävijöille.

 

 

Projekti

Pääpaino oli yksinkertaisesti tehdä ulkoasusta nykyaikaisempi ja tehdä sivusta responsiivinen. Koska vanha sivu oli suurimmaksi osaksi vain tekstipohjainen, oli nyt myös aika poimia lisää kuvia ja visuaalisia osia sekä muokata tekstiä hieman, esimerkiksi korostaa tärkeitä kohtia eri tavoin. Facebook toteutettiin kotisivulla aktivoimaan ja tuomaan esille, että musiikkikuoro on seurattavissa myös sosiaalisessa mediassa.

Aiemmin oman valokuvaajamme erään koulumusiikkikuoron esityksen aikana ottamat kuvat laitettiin sivulle liukusäätimien muodossa näyttämään esimerkkejä koulumusiikkikuoron tekemisestä.

 

Tarpeet & Tavoitteet: 
  • Reagointikykyä
  • Uusi asettelu
  • Strukturoitu sisältö
  • Facebookin toteutus
Asiakas: 
Närpiön koulumusiikkikerho
Palvelut: 
Kuvat ja sisältö
Verkkosivut