Referenssi

Tietoja PAV:sta

PAV tai niin sanotusti Petalax Elbyrå on nimensä mukaisesti sähkötoimisto. Viime vuosina yritys on kasvanut ja kasvanut ja toimii nyt paitsi Pohjanmaalla myös kansainvälisillä markkinoilla muun muassa kehittämällä tuuli- ja vesivoimaa. Pav työskentelee pääasiassa sähköasennuksissa tieinfrastruktuurissa, voimalaitoksissa, teollisuudessa ja asuntosektorilla.

 

Tilanne ja tarpeet

Edellinen nettisivu kaipasi päivitystä ja palveluiden päivitystä, sillä yritys oli kasvanut edellisestä päivityksestä ja sen piti heijastaa tätä. Yritys oli myös ottanut käyttöön uuden logon, kun yritys siirtyi uudelle omistajalle, sekä nimenmuutoksen - PAV:ksi. Yrityksen imagoa tarvittiin vain päivittää.

 

Projekti

Kokouksia pidettiin, jotta saatiin selville, mitä PAV halusi esittää sivulla. Luonnostelimme ja laadimme ehdotuksia, jotka sitten rakennettiin sivulle. Kävimme myös valokuvaamassa heitä töissä ja saimme Vocana Vocational Collegelta apua Pjelaxin tuulimyllyjen ilmakuvaukseen droneilla. Siellä kuvattiin myös ilmasta ja tästä koottiin pieni videopätkä, joka laitettiin nettisivun aloituskuvaksi. PAV sai joustavan ja mobiiliystävällisen verkkosivuston graafisilla elementeillä, jotka rakentuvat PAV:n päivitetyn kuvan ympärille.
 

 

Tarpeet & Tavoitteet: 
  • Uudistettu verkkosivusto
  • Aito ja persoonallinen
  • Mobiili mukautettu
Asiakas: 
PAV
Palvelut: 
Kuvat ja sisältö
Verkkosivut