Reference

Om PAV

PAV, eller så att säga Petalax Elbyrå är precis som namnet säger en elbyrå. Företaget har under de senaste åren vuxit sig allt större och arbetar nu inte endast i Österbotten, utan även på den internationella marknaden med bl.a med att utveckla vind- och vattenkraft. Pavs arbetar främst med elinstallationer inom väginfrastruktur, kraftverk, industri och hussektorn. 

 

Situation och behov

Den föredetta hemsidan behövde en uppfräschning och uppdatering av tjänster, då företaget sedan senaste uppdateringen vuxit tills sig och därmed behövde återspegla detta. Företaget hade också tagit i bruk en ny logo då företaget togs över av en ny ägare, samt gjordes då också en namnförändring - till PAV.  En uppfräschning av företagets image behövdes helt enkelt. 

 

 

Projekt & process

Möten hölls för att komma fram till vad PAV önskade hålla fram på sidan. Vi skissade och layoutade ihop förslag som sedan byggdes upp till sidan. Vi åkte också ut och fotograferade dem i arbete, samt fick hjälp av Vocana Yrkeshögskola med att flygfotografera vindmöllorna i Pjelax med en drone. Det flmades också en del från luften och detta sattes ihop till en liten videosnutt som sattes som startbild på webbsidan. 
PAV fick en flexibel och mobilanpassad hemsida med grafiska element som bygger runt PAV:s uppdaterade image. 

Needs & goal: 
  • Moderniserad webbsida
  • Autentisk och personlig
  • Mobilanpassad
Client: 
PAV
Services: 
Bilder och innehåll
Webbsidor