Referenssi

Tausta

Verkkokauppa ja kaupankäynti 2020-luvulla -hankkeessa olemme kehittäneet Pedersören kunnalle sovelluksen, joka parantaa asukkaiden ja kunnan välistä viestintää ja tuo palvelut saataville digitaalisesti. Avoin kunta -hankkeen puitteissa rakennettiin myös erillinen lapsille ja nuorille suunnattu sovellus. Tämän sovelluksen tavoitteena on yhdistää ja luoda vuorovaikutusta kunnan ja nuoremman kohderyhmän välille.

 

Tietoa sovelluksesta

Tilaamalla erityyppisiä sinua kiinnostavia sisältöjä, jotta voit passiivisesti tavoittaa tiedot, joita valitset matkapuhelimeesi tulevien push-ilmoitusten kautta. Esimerkiksi. toimintahäiriöt, tulevat tapahtumat tai uusi avoin työpaikka.

Lapsille ja nuorille suunnatun sovelluksen tavoitteena oli luoda räätälöity ratkaisu, jossa nuorempi kohderyhmä pääsee helposti kunnan tietoihin. Sovelluksen kautta lapset ja nuoret voivat mm. tilaa tapahtumia ja aktiviteetteja, lounaslistan ja hanki yhteystiedot tukea ja apua varten.

Tietokanavana käytettävien sovellusten lisäksi sovellus integroitiin muun muassa ajanvarausjärjestelmään Timleen ja vikailmoitusjärjestelmään Virhiin, jotka voivat täydentää sovellusta paikkavarauksilla ja virheilmoituksilla kunnan sisällä.

Rakensimme ja integroimme myös kunnan tarjoaman kuntosalikorttien ja -jäsenyyksien ostoon verkkokaupparatkaisun, jossa Paytrail on käytössä maksukanavana.

 

Tarpeet & Tavoitteet: 
  • Käsityön vähentäminen
  • Mahdollisuus nopeaan tiedonvaihtoon
  • Tee tiedoista ja palveluista käyttäjäystävällisempiä
  • Palveluprosessien parantaminen ja yksinkertaistaminen
Asiakas: 
Pedersören kunta
Palvelut: 
Mobiilisovellus
Verkkosovellus