Referenssi

Tilanne ja tarpeet

Styrkeboxen on monipuolinen ja miehittämätön närpiöläinen kuntosali, joka kaipasi uudet, tuoreet ja informatiiviset nettisivut sekä kokonaisvaltaisen ratkaisun jäsenhankintaan ja lukkointegraatioon. Tavoitteena oli luoda informatiivinen verkkosivusto, joka esittelee sekä kuntosalin tiloja että laitteita. Kuntosali on miehittämätön, joten tarvittiin myös jäsenyyden ostamisen helpottamiseksi toiminto, jossa asiakkaat saavat oston jälkeen henkilökohtaisen ovikoodin, joka on integroitu lukitusjärjestelmään.

 

Verkkosivusto

Sivusto suunniteltiin yhdessä Styrekboxenin tiimin kanssa ja luotiin Drupal/React julkaisutyökalulla. Otimme nettisivuille myös uusia kuvia ja loimme informatiivista ja kuvailevaa tekstiä. Lopputuloksena syntyi moderni ja raikas nettisivu, jonka avulla asiakkaat saavat nopeasti ja helposti tietoa kuntosalin palveluista ja tiloista.

 

Verkkosovellus ja lukkointegraatio

Jäsenyyden ostamisen helpottamiseksi ja mahdollisimman sujuvaksi luotiin verkkopohjainen mobiilisovellus, joka integroitiin kuntosalin Smartlock lukitusjärjestelmään. Sovelluksen kautta asiakkaat voivat helposti rekisteröityä ja ostaa jäsenyytensä. Oston jälkeen luodaan henkilökohtainen ovikoodi, josta pääsee suoraan kuntosalille.

 

 

Tarpeet & Tavoitteet: 
  • Informatiivinen ja moderni sivusto
  • Kuvien ja tekstin sisällöntuotanto
  • Täydellinen ratkaisu kuntosalijäsenyyden ostamiseen
  • Lukon integrointi
Asiakas: 
Styrkeboxen
Palvelut: 
Kuvat ja sisältö
Design
Graafinen profiili / logo
Verkkosovellus
Verkkosivut