Referens

Situation och behov

Styrkeboxen är ett mångsidigt och obemannat gym i Närpes som var i behov av ny fräsch och informativ hemsida samt en helhetslösning kring köp av medlemsskap och låsintegration. Målet var att skapa en informativ hemsida som visar upp både utrymmen och utrustning i gymmet. Eftersom gymmet är obemannat, så behövdes det även en funktion för att smidigt kunna köpa medlemsskap, där kunder efter köpet får en personlig dörrkord som integreras med ett låssystem.

 

Hemsida

Hemsidan planerades tillsammans med teamet på Styrekboxen och skapades med hjälp av publiceringsverktyget Drupal/React. Till hemsidan tog vi även nya bilder och skapade informativ och beskrivande text. Slutresultatet blev en modern och fräsch hemsida, som hjälper kunder att snabbt och smidigt få information om gymmets tjänster och utrymmen.

 

Webbaserad mobilapp och låsintegration

För att underlätta och göra köpet av medlemsskap så smidigt som möjligt, så skapades en webbaserad mobilapp som integerades till gymmets Smartlock låssystem. Genom appen kan kunder smidigt registrera sig och köpa sitt medlemsskap. Efter köpet skapas en personlig dörrkod som ger direkt tillgång till gymmet.

 

 

Behov & Målsättning: 
  • Informativ och modern hemsida
  • Innehållsproduktion av bilder och text
  • Helhetslösning kring köp av gymmedlemskap
  • Låsintegrering
Klient: 
Styrkeboxen
Tjänster: 
Bilder och innehåll
Design
Graafisk profil / logo
Webbapplikationer
Webbsidor