Referenssi

Tietoja Tomaattikarnevaaleista

Tomaattikarnevaali on vuosittainen tapahtuma, joka järjestetään Närpiössä yleensä kesän kuumimpana viikonloppuna. Tapahtuma koostuu torista, tanssimisesta ja laulamisesta ulkolavalla, iltatilaisuuksista tilausbändien muodossa isossa teltassa tanssien ja musiikin kera sekä usein pidempiä aukioloaikoja eri baareille ja kahviloille. Tapahtuma houkuttelee sekä nuoria että vanhoja ja on ollut närpiläisten jo pitkään perinteeksi vierailla, mutta myös jotain, jossa vierailevat muualle muuttaneet närpiläiset, perhe ja ystävät.
 

Tilanne ja tarpeet

Tomaattikarnevaali on kasvanut hitaasti mutta varmasti jo pitkään, ja sillä alkaa olla yhä tärkeämpi rooli Närpiölle (vaikka sellainen on aina ollut), kaupungin mainonnassa. Hieman puuttunut tähän mennessä on ollut tietoa karnevaalista verkossa sekä levittäminen sosiaalisessa mediassa. Siksi tämä olisi nyt investointi suuremman kävijämäärän tavoittamiseen.


 

Projekti

Eniten tarvittiin nettisivuja, jotka voisivat päivittää joka vuosi uudella sisällöllä, mutta samalla säilyttää tunnistettavan kuvan. Tästä syystä perustettiin nettisivut, joilla oli muun muassa uutisia, tietoa karnevaalin tarjonnasta päivällä ja illalla, karnevaalin historiaa vuosien varrelta sekä yhteystietosivu. Tälle vuodelle oli tiedon kannalta täysin uutta myös alueen infografiikkakartta, sillä karnevaalialue siirrettiin kokonaan aiempien vuosien alueelta – näin tuli aiheellista tehdä alueesta pieni kartta, jotta ihmiset tietävät, mitä tapahtuu missä. Tämä kartta painettiin ohjelmalehtenä ja laitettiin karnevaalin verkkosivuille. Sivustolle linkitettiin myös Instagram-syöte, jonka avulla sivustolla voi olla mitä tahansa hashtagilla "#tomatocarnival", mikä lisää toimintaa.

 

 

Tarpeet & Tavoitteet: 
  • Verkkosivusto, jossa on tietoa
  • Historia
  • Infograafinen kartta
  • Uutisvirta
  • Instagram-syöte
  • Logo
Asiakas: 
Tomatkarnevalen
Palvelut: 
Design
Graafinen profiili / logo
Verkkosivut