Reference

Lassas

Om Lassas

Bröderna Lassas, numera Lassas, är en välkänd och omtyckt aktör både i nejden och utanför Finland. Verksamhet startade redan på 50-talet inom jordbyggnadsbranschen och så småningom började man även med reservdelsförsäljning för entreprenadmaskiner. Idag är Lassas känd för sin snabba leverans av reservdelar till ett konkurrenskraftigt pris. Man utför även krävande reparationer, i huvudsak på Åkerman och Volvo maskiner samt avtalsservice på John Deere jordbruksmaskiner. Dessutom kan man via Lassas hyra transport och lyftkran.

Situation och behov

Trots sin långa historia förstår man på Lassas vikten av att förnya sig. Webbsidan började bli föråldrad och man ville effektivisera företaget och underlätta för kunderna att snabbt se tillgängliga produkter och göra en offertförfrågan.

Projekt

En helt ny webbsida planerades från grunden tillsammans med Lassas. Grafisk profil och logo fanns sedan tidigare, men för att få ett modernare stuk gjordes en del modifieringar. Tekniken bakom den nya webbsidan utformades, bland annat skapades en webbshop och ett formulär för offertförfrågan, för att underlätta så mycket som möjligt för kunderna. Nytagna bilder från företaget och beskrivande texter om verksamheten sattes in. Projektets resultat blev en modern och lättanvänd webbsida, som underlättar kommunikationen mellan Lassas och kunderna och således sparar tid för båda parterna, från första kontakt till slutfört köp. 

lassas

Needs & goal: 
  • Responsiv webbsida
  • Integration med befintligt ERP-system med automatiska produktuppdateringar och lagerhållning till webbplatsens produktkatalog.
  • Produktkatalog med offertförfrågan
  • Enhetligt brand
  • Logoframställning
  • Nytt fotomaterial och text
Client: 
Lassas
Services: 
Bilder och innehåll
Design
E-handel
Graafisk profil / logo
Webbsidor