Reference

Om Torp Handelsträdgård

Torp Handelsträdgård är ett företag som riktat in sig på odling av specialtomater. Företaget har idag ett växthus på 4300 m2 och odlar idag tomater, gurkor och jordgubbar. Under de senaste åren har företaget även utökat sin verksamhet genom obemannade kiosker i mellersta Österbotten, där man i dagsläget har 7 kiosker utplacerade på olika orter. I sina kiosker säljer Torp Handelsträdgård både sina egna produkter och även andra lokala producenters produkter.

 

Bakgrund och behov

Torp Handelsträdgård var i behov av en mera automatiserad lösning som skall förbättra både köpupplevelsen för kunderna samt göra den interna uppföljningen och lagerhanteringen mera effektiv.

 

Projekt och lösning

Vår digitala lösning för obemannade kiosker togs i bruk i detta projekt, där mobilapp integrerat med betalterminaler och låssystem ingår. Eftersom Torp Handelsträdgård har 7 kiosker utplacerade på olika orter krävdes en smidig lösning för att upprätthålla lagerhanteringen för alla kiosker i ett och samma system. Vi utvecklade därför en ny “Multi-store” funktion och en ny lagerhanteringsfunktion, där administratörer smidigt kan följa upp lagersaldo och köp.

För att förbättra köpförfarande, utvecklade vi en ny funktion för läsning av streckkoder så kunder enkelt kan skanna streckkoder direkt i mobilappen när de handlar i kiosken.

 

Resultat

En obemannad gårdsbutik som höjer nivån från alldagliga gårdskiosker till en välfungerande helhet för både producent och konsumenter, med en köpupplevelse som uppmuntrar till återkommande handel och ett koncept som kan skalas upp i den grad som önskas.

 

Client: 
Torp Handelsträdgård
Services: 
Mobilapp
Webbapplikationer