Saavuta lisää asiakkaita harkitetulla verkkoläsnäololla!

 

Toimivalla verkkoläsnäololla, tavoitetaan potentiaalisia asiakkaita ja tehdään enemmän kauppoja, se sisältää kaiken hyvin harkitetusta verkkosivustosta tuloksen mittaamiseen eri digitaalisten kanavien näkyvyydestä. Haasteena on pysyä mukana käännöksissä, päivittää materiaalia ja näkyä oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Tässä voimme auttaa teitä.

Ratkaisemme verkkoläsnäolonne käytännön asiat ja ennen kaikkea selvitämme toimivan konseptin, joka sopii teille.

WEBISIVUSTOT

Digitaalinen näyteikkunasi

Ikuisessa verkon huminassa on vain yksi paikka, jonka voit hallita 100% ja se on verkkosivustosi. Vaikka on tärkeää tavata asiakkaita muilla digitaalisilla kanavilla, sivustosi on useimmiten ratkaisevin hetki ennen yhteydenottoa. Varmista, että se on hyödyllinen!

Teemme toimivan ratkaisun - kaiken jota yrityksesi näyttäytyy parhaalla mahdollisella tavalla.

Verkkosivu - ainut digitaalinen kanava, jota hallitset sataprosenttisesti

KUVA & TEKSTI

Uskottava ja aito

Harkittu ja aito materiaali on toistuvasti osoittautunut luovan eniten uskottavuutta. Kuvanlaatu ja kuvakerronta vaikuttaa usein meihin alitajuisesti ja luo tunteen kontekstissa. Autamme teitä hyvin työstetyllä kuva- ja tekstimateriaalilla ja kaivamme esiin yrityksenne kultakimpaleet.

DIGITAALINEN MARKKINOINTI

Rakenna tuotemerkkejä ja tee enemmän kauppoja

Kaikki verkkoläsnäolo pitäisi herättää kiinnostusta joka lopuksi muuttuu kaupoiksi. Tekniikoita ja menetelmiä on paljon, mutta tavoite on yleensä sama. Kehittämällä hyvin suunniteltua konseptia ja seuraamalla sitä askel askeleelta jatkuvalla tulosten mittaamisella saavutetaan asetetut tavoiteet. Hyvällä yhteistyöllä ja ymmärrystä yrityksenne toiminnasta ja asiakkaillenne ratkaisemistanne ongelmista saavutamme yhdessä paremman tuloksen.

 

 

  • Lisääntynyt sosiaalinen leviäminen
  • Kohdistettu mainonta mahdollisille asiakkaille
  • Korkealla hakutuloksissa tärkeistä hauista
  • Leviämisen, liikenteen ja muuntokertoimen analyysi
  • Oikea julkaisumateriaali

Aika kertoa tarinasi...