Nå ut till fler kunder med en genomtänkt webbnärvaro!

 

Med en fungerande webbnärvaro når man ut till potentiella kunder och gör fler affärer, det omfattar allt från en genomtänkt webbsida till att mäta resultaten av synligheten i de olika digitala kanalerna. Utmaningen är att hinna med i svängarna, uppdatera sitt material och synas på rätt ställen vid rätt tidpunkter. Det är här vi kan hjälpa er.

Vi löser det praktiska med webbnärvaron och framförallt funderar ut fungerande koncept som lyckas för just er. 

WEBBSIDOR

Ditt digitala skyltfönster

I det eviga bruset på nätet finns det bara ett ställe som du kan kontrollera till 100% och det är din webbplats. Även om det är viktigt att möta kunderna i andra digitala kanaler så är det ofta din webbsida som är ett avgörande ögonblick före en kontakt sker. Se till att den gör nytta!

Vi sätter ihop en fungerande lösning  - allt för att ditt företag ska visas upp på bästa sätt.

Webbsidan - enda digitala kanalen du kontrollerar till hundra procent

FOTO & TEXT

Trovärdigt & autentiskt

Genomtänkt och äkta material har om och om igen visat sig vara det som skapar bäst trovärdighet. Bildkvalitén och bildberättandet påverkar oss ofta omedvetet och skapar en känsla i sammanhanget. Vi hjälper er med genomarbetat bild- och textmaterial och plockar fram guldgruvan i ert företag.

DIGITAL MARKNADSFÖRING

Bygga varumärken och skapa fler affärer

All webbnärvaro ska väcka intresse för att i slutändan omvandlas till affärer. Teknikerna och metoderna är många men syftet är oftast detsamma. Genom att ta fram ett välplanerat koncept och följa det steg för steg samtidigt som man kontinuerligt mäter resultaten uppnås satta mål. Med gott samarbete och förståelse för er verksamhet och de problem ni löser till era kunder jobbar vi tillsammans mot bättre resultat.

 

 

  • Ökad social spridning
  • Riktad annonsering till potentiella kunder
  • Högt bland sökresultaten på viktiga sökningar
  • Analys över spridning, trafik och konverteringsgrad
  • Rätt material för publicering

Dags att berätta din historia...