Referenssi

Tilanne ja tarpeet

Visit Kaskisella oli jo olemassa oleva kotisivu, josta löytyi inspiraatiota ja tietoa turisteille sekä muille kiinnostuneille. Sivusto alkoi kuitenkin näyttää vanhentuneelta, eikä se toiminut optimaalisesti. Samaan aikaan kun Kaskisen kaupungin nettisivut piti uudistaa, he halusivat myös päivittää Visit Kaskisen nettisivut yhteensopivaan ulkoasuun päivitetyllä sisällöllä.

Viestintäkanavana on käytetty Visit Kaskisen nettisivuja ja tavoitteena oli uusilla nettisivuilla luoda vetovoimaa, tunnetta,"tänne haluamme mennä", sisällön kautta mm. isoja kuvia kauniilla näkymillä. He halusivat myös kannustaa
kävijöitä etsimään toimintaa Kaskisista suunnitellun kartan avulla, jossa on hakutoiminto toimintoihin ja palveluihin. Lisäksi pyydettiin lounasravintoloiden ruokalistojen syöttämistä varten toimintoa, joka kootaan viikkomenuksi. Tästä
synti Pickapp.fi.
 

Projekti

Uusi Visit Kaskinen -verkkosivusto rakennettiin Kaskisen kaupungin nettisivuja vastaavaan tyyliin, mutta rakenteeltaan se on erilainen ja elävämpi kuin Kaskisen kaupungin verkkosivut, enemmän kuvia ja lyhyempiä tekstejä.

Sisältö on lisätty eri valikoiden alle kiinnostuneiden vierailijoiden Näe ja koe, Syö ja nuku sekä kaupat ja palvelut. Nämä valikot sisältävät palvelupaikoiksi luotuja sivuja, jotka näkyvät myös kartalla, josta kävijät voivat hakea välittömästi tiettyjä tarjouksia sen sijaan, että joutuisivat käymään läpi yleistä sisältöä.

 


 

Lounastoiminto luotiin siten, että lounasravintolat syöttävät yksittäin ruokalistansa, joka kootaan listaksi, jossa näkyvät kaikki lounasravintoloiden viikon menut. Näin kävijä saa nopeasti yleiskuvan lounasvalikoimasta ja lounasravintoloiden näkyvyys lisääntyy.

Tapahtumat ja sosiaalinen media sijoitettiin aloitussivulle, jotta kävijä näkee mitä Kaskisissa tapahtuu ja että sivu tuntuu elävältä ja päivitetyltä. Kutsuvan tunnelman vahvistamiseksi ja positiivisen vaikutelman luomiseksi aloitussivulle lisättiin idyllinen video Kaskisista.

 

Tarpeet & Tavoitteet: 
  • Viikoittain päivitettävä lounaslista
  • Tapahtumien ja sosiaalisen median integrointi
  • Kartta toimintojen ja palveluiden hakutoiminnolla
  • Asettelu, joka vastaa Kaskisen kaupunkia, mutta enemmän kuvia
Asiakas: 
Visit Kaskinen
Palvelut: 
Design
Verkkosivut