Referens

Om Norlic

Norlic är en växande bokföringsbyrå med flertalet kontor runtom i Österbotten, samt ett kontor i Helsingfors. Bokföringsbyrån erbjuder sina kunder olika bokföringstjänster, samtidigt som de under de senaste åren allt mer digitaliserat sina tjänster för att förenkla och effektivera arbetet både både för kunder och anställda. 

 

Situation och behov

Webbsidan började bli föråldrad, och det fanns en önskan om att få den att se mindre text-tung ut, samt mer personlig. Det önskades också att det skulle finnas ett sökregister över alla kontor och anställda som finns runtom i Österbotten. Dessutom önskades en tydligare call-to-action knapp/fält, samt att kunden kunde bli hänvisad till sitt närmsta kontor.

 

Projekt & process

Efter möten och genomgång av den gamla sidan, planerades en ny struktur. Utifrån kundens önskemål samt vår kunskap planerades ihop ett sida där det visuella materialet balanserade upp textmaterialet för att göra sidan användarvänligare och inbjudande. Nya bilder från Norlic planerades in i layouten för att ge kunderna en känsla av Norlic's arbetsmiljö. Kontaktregister strukturerades upp till ett enkelt sökverktyg där man kan filtrera fram anställda efter plats och namn. Layouten skapades utifrån Norlics egna färgnyanser för att skapa en enhetlig Norlic-miljö. 

 

 

Behov & Målsättning: 
  • Moderniserad webbsida
  • Responsiv och mobilanpassad
  • Strukturerad och användarvänlig
  • Personlig och autentisk
Klient: 
Norlic
Publicerad: 
juni, 2017
Tjänster: 
Webbsidor